Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Altijd de juiste lingeriemaat met Linchérie’s 3D passpiegel

Een struggle van de meeste vrouwen is niet weten wat haar juiste lingeriemaat precies is. Sterker nog, 70% draagt de verkeerde bh-maat! We blijven vaak hangen bij een maat die we gewend waren van bijna 10 jaar geleden (ben ik zelf schuldig aan) maar feit blijft dat ons lichaam met de jaren verandert, dus ook onze lingeriemaat. Het werd eens tijd dat deze opgemeten werd volgens de hedendaagse technologie en niet door een stoffige dame met meetlint die steeds ongevraagd de paskamer komt binnengestormd (traumaatje van vroeger).

Natuurlijk heeft het z’n charme dat er nog boudoir-achtige boetieks bestaan waar de dames ook nog de kunst van het opmeten verstaan, maar laat dit nu juist weer een van de handige bijkomstigheden van technologie zijn. De 3D spiegel scant je lichaam en is minstens zo nauwkeurig.

Zo ging ik op een vrijdagochtend naar het Linchérie styling center in de Huidenstraat in Amsterdam om mijn maten te laten opmeten. Het was lekker rustig in de showroom/winkel en zo kon ik relaxed na mijn opmeting door de 3D spiegel diverse setjes laten aanrukken tot ik de perfecte match had gevonden. Daar waar ik nog steeds stellig overtuigd was van een 80B, bleek mijn maat daar nog wat van af te wijken…Gelukkig niet heel veel maar die pondjes extra van het dagelijkse ‘foodie leven’ zijn dus wel op bepaalde plekken gaan zitten.

Ongeveer anderhalf uur verder -want met het passen van lingerie mag je best de tijd nemen- werd mijn definitieve keuze ingevoerd en besteld via de Linchérie webshop. Nu ik daar een eigen account heb waar de juiste maten in staan zal ik voortaan niet zo snel meer een miskoop doen en met knellende bh’s rondlopen. Een paar dagen later werd mijn Marie Jo SOFIA lingerieset van zwart kant netjes thuisbezorgd, mooi verpakt in een doos en zijdepapier. Het voelt echt als een kado aan jezelf, dus waarom zouden we dat niet eens wat vaker doen?

Bij de Linchérie webshop vind je behalve mooie lingerie van diverse merken als Marie Jo, Aubade, PrimaDonna (voor de grotere buste) en Andres Sarda, ook badmode. En laat dat nu even goed uitkomen met de naderende zomer!

Linchérie Styling Center
Huidenstraat 28HS
Amsterdam

 

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Linchérie.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.