Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

M Gallery Hotel’s vrouwvriendelijke concept: Inspired by her

Met steeds meer vrouwelijke solo reizigers komt M Gallery Hotels met een vrouwvriendelijk concept: Inspired by her. De lancering was vorige maand -heel toepasselijk- tijdens internationale vrouwendag.

Wat houdt het precies in? Er zijn drie pijlers om de vrouwelijke gasten te inspireren: culinair, kunst en muziek. Dus werd er voor de lancering van het concept in het Amsterdamse INK hotel een samenwerking aangegaan met vrouwelijke inspirators binnen deze drie pijlers. Hélène Jaeger-Defaix, Annelies Damen en Valentijn de Hingh. Jaeger-Defaix is eigenaar van meerdere wijngaarden in de Bourgogne met Premier Cru status. Haar biologische rode en witte wijnen hebben meerdere medailles, onderscheidingen en eervolle vermeldingen gekregen. Vanwege de samenwerking zijn er verschillende wijnen van Jaeger-Defaix op de kaart opgenomen. De Nederlandse fotograaf Annelies Damen reist voor haar fotografie de wereld over. Centraal in haar foto’s staat de vrouw en haar omgeving of verhaal. De Hingh werd bekend door de documentaire Valentijn waarin de transitie van man naar vrouw negen jaar werd gevolgd. Zij is inmiddels een veelgevraagd model en DJ.

Naast de culturele en culinaire omlijsting, biedt INK hotel ook dagelijks services op maat die ‘Inspired by Her’ zijn. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen zich veilig en op hun gemak willen voelen in een hotel. Op een passende manier welkom worden geheten en oplossingsgericht meedenkend hotelpersoneel zijn daarin belangrijk. Daarbij stellen vrouwen het op prijs als het food & beverage aanbod gezond, gevarieerd en gebalanceerd is (wij proefden alvast voor bij restaurant Pressroom en genoten van met gin en bieten gemarineerde zalm, heerlijke Maïskip met baby groenten en een lichte saus van Pernod, en toe een crème brûlée met frambozen en vanille-ijs -zie de foto’s hieronder ).

Op deze resultaten wordt door de M Gallery hotels met de volgende vrouwvriendelijke oplossingen op ingespeeld: bij aankomst wordt een overzicht van alle services en extra’s aangeboden, zodat de gast weet wat zij mag verwachten tijdens haar verblijf, en mag ze kiezen in welke kamer (grootte en locatie) van het hotel ze wil overnachten. Een vanzelfsprekende vrouwelijke touch is beschikbaar in de vorm van  een badjas en slippers in de juiste maat, een spiegel over de gehele lengte, hangers voor een rok en de mogelijkheid om echt goede panty’s, manicure kits of body producten te gebruiken.

Meer informatie vind je op de site van M Gallery hotels.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.