Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Valentijnsdag??? Liefde gaat door de maag!

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: wij vinden Valentijnsdag overrated. Niet dat we iets hebben tegen romantiek, integendeel. Maar moet dat nu allemaal op één specifieke dag geconcentreerd worden om allerlei roze, rode- en hartvormige prullaria aan de man te brengen? Bij ons gaat liefde door de maag. Dus wil je dat we van je onder de indruk zijn, probeer dan een van deze Valentijn-specials:

Pink Chocolate Explosion bij THE DUCHESS
Het iconische chocolade dessert van Michelin-zaak THE DUCHESS komt speciaal voor Valentijn in een iets andere variant…namelijk roze! In de roze chocolade bowl wordt stikstof toegevoegd waarna deze explodeert in een festijn aan lekkernijen. Match dit spectaculaire dessert met een heerlijke punch. De bowl is dan wel stuk, maar jouw Valentijn zeker niet!
Reserveren doe je hier. De Pink Chocolate Explosion is van 10 t/m 14 februari te bestellen.

Van Foodhallen naar Flirthallen
Liefde, liefde en nog meer liefde. Op ‘Le Jour d’Amour’ zullen de Foodhallen in Amsterdam dit jaar transformeren in ‘s werelds eerste indoor Flirthallen. Op Valentijnsdag zullen de hallen geheel in het teken staan van flirts, liefde en dates. Een levensechte Cupido zal zijn gouden liefdespijlen in de rondte laten vliegen om nietsvermoedende crushes aan elkaar te koppelen. Daarbij presenteert Foodhallen z’n geheel eigen versie van The Bachelor namelijk: ‘THE BARTENDER’! Vijf begeerde bartenders presenteren zich op de Facebookpagina van de Foodhallen. Ieder kiest één schone snackster uit de likes en comments voor een date in de Flirthallen op 14 februari. Heb jij je lief al gevonden? Dan zijn er natuurlijk de nodige oesters, bubbels en zwoele muziek om heerlijk samen bij weg te zwijmelen.

Loooove Potion van Hendrick’s Gin bij de Tunes Bar
Voor degenen die het echt ‘zoetsappig’ willen hebben schenkt Hendrick’s Gin -de hartstochtelijke romance tussen komkommer en roos- op 14 februari liefdesdrankjes in het Conservatorium hotel. Tunes Bar verandert in een paradijs voor tortelduiven waar Hendrick’s driftige dichtdienst stante pede serenades aan geliefden tikt. Jij en je beminde nippen punch, een Hendrick’s & Tonic of de Tunes valentijnscocktail. De zielsverwanten – lees: bijpassende gerechtjes – van de drankjes komen uit de keuken van Schilo van Coevorden.

Proost en bon appétit op L’AMOER
Restaurant Moer had z’n opening vorig jaar goed getimed dus aanstaande 14 februari is het dubbel feest! Want wie jarig is trakteert. Je krijgt bij het Chef’s Menu een aperitief van het huis, een extra gerecht én een verrassing…
Meer informatie over het verjaars-valentijndiner bij Moer vind je hier.

Van Valentijnsdis naar de Romance Suite in het INK hotel
Romantiek heerst ook bij PRESSROOM, het restaurant van het INK hotel. Daar kun je op 14 februari genieten van een overheerlijk 3-, 4-, of 5-gangen menu tijdens het Be My Valentine Dinner en de echt lucky love birds maken kans op een verblijf in de Romance Suite! Inclusief champagne, slagroom, aardbeien, rozenblaadjes…the works! Bij aankomst kies je een envelop met een love quote maar er is er één die ook een sleutel tot de suite bevat. Neem dus voor de zekerheid je tandenborstel mee.

Pizza naar zijn hart
Is jouw geliefde allesbehalve een romanticus maar wel een ware pizzaliefhebber, dan zit je op Valentijnsdag goed bij De Pizzabakkers. Als jij en je lief, date of love interest daar een hart-vormige pizza verorberen maak je snel een foto die je op social plaatst en tagt met @depizzabakkers. Dan krijg je van deze vriendelijke bakkers namelijk vouchers voor gratis prosecco. Is je pizza toch nog een beetje chique…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.