Er komt een nieuwe speakeasy bar die nu al Instagram-waardig belooft te worden…

Misschien ben je al die Instagram-waardige spots een beetje beu. Kunnen we ons ook ergens wel voorstellen, maar toch…wij zijn na het lezen van het persbericht over deze nieuwe spot nieuwsgierig gemaakt.

Panterprint
Het bureau dat verantwoordelijk is voor het design van de nieuwe speakeasy bar die in Amsterdam neerstrijkt is hetzelfde als dat van Mama Kelly en het thema voor deze geheimzinnige, verscholen cocktailbar is….tadaaaa: panterprint!! Het is jullie vast eens opgevallen dat er in ondergetekende een kleine Nel Veerkamp schuilt. Om panterprints in mijn eigen interieur door te voeren vind ik een beetje too much, echter kan ik een Roberto Cavalli-vibe elders wel waarderen. Mits het met smaak is doorgevoerd.

Shhhhh
Mocht je even vergeten zijn wat een speakeasy bar ook alweer is, hierbij een kleine geheugenopfrisser: in de twintiger jaren tijdens de Amerikaanse drooglegging moest men voor de geliefde borrel z’n heil elders zoeken en zo ontstonden er geheime ‘fluisterbars’ waar je alleen via via en met een wachtwoord binnen kwam. In grote steden zoals bijvoorbeeld Barcelona -waar een belangrijke cocktailcultuur heerst- werden speakeasies zo’n 8 jaar geleden alweer trending. En zeg nou zelf: iets meer moeite moet doen om ergens binnen te komen maakt het alleen maar spannender, toch?

Uit de kast?
Veel is er nog niet over de nieuwe bar bekend, want ja, een speakeasy, dat is top secret allemaal. We moeten dus nog even afwachten. Wat we wel weten is dat het The Closet gaat heten en dat de panterprint een subtiel gouden randje krijgt. In de tussentijd houden wij het in de gaten en kun je dat zelf ook doen via hun Facebookpagina.

To be continued….roarrrrr

Tags from the story
, ,
More from Karine Bloem

Pak nu je kans voor een luxe staycation in Amsterdam!

Met de strengere maatregelen is uit eten gaan voorlopig weer aan banden...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.