Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Maak je herinneringen tastbaar met HP: #reinventmemories

Een tijdje geleden overleed mijn printer. Hij heeft niet eens geproest en gesputterd. Op een goeie dag was ie er gewoon klaar mee. Zoveel printte ik niet meer, alleen boarding passes en festival-tickets -ook al hoef je die tegenwoordig niet per se meer uit te printen…De kopieer- en scanfuncties werden iets vaker gebruikt. Toch was het even wennen zo zonder Piet de printer.

Niet alles digitaal
Ik ging het vooral merken toen ik werk van mezelf aan het verzamelen was om naar potentiële klanten te sturen. Een deel van mijn werk wordt namelijk nog steeds op papier gepubliceerd en ik heb niet overal de pdf’s van. Dan komt een scanner goed van pas. Ook om het vervolgens digitaal te kunnen opslaan.

Er moest dus weer zo’n apparaat komen. Dat werd de HP Envy All-in-One fotoprinter. Best een bakbeest moet ik zeggen, maar it delivers. Gemakkelijk op wifi aan te sluiten en draadloos te bedienen. Dat brengt me op het volgende: waarom drukken we veel van onze foto’s niet meer af? We leggen wel vanalles vast en publiceren het op social, maar zijn sommige herinneringen het niet juíst waard om tastbaar te maken?

Beeld creëren is iets waar ik veel plezier aan beleef en er zitten weleens foto’s tussen waarvan ik vind dat ze meer credits verdienen dan alleen op mijn beeldscherm te verschijnen omdat ze me herinneren aan mooie momenten. Mijn koelkast hangt vol met foto’s maar daar zit er nog geen één tussen die ik zelf heb gemaakt…hmm. Tijd om daar verandering in te brengen!

 

Instant Ink
Dat kan met de HP Smart App ook direct vanaf mijn mobiel. Bang om zonder inkt te zitten hoeft ook niet want daar heeft HP iets vernuftigs op bedacht: Instant Ink. Klinkt als een tattooshop, maar is een systeem om je van inkt te voorzien nog voordat deze op is. Zo hop, direct bij jou thuis afgeleverd. Je kunt de service altijd stopzetten wanneer je wilt dus je zit er niet eindeloos aan vast.

Alleen je foto’s afdrukken?
Vind je zo’n All-in-One printer toch iets te groot en wil je eigenlijk alleen foto’s afdrukken? Dan is de HP Sprocket wellicht een beter alternatief voor je. Daarmee kun je direct vanaf je smartphone foto’s en stickers (kun je ze makkelijk in een fotoboek plakken) afdrukken en hij is zo compact dat ie zo in je tas past. Handig!

Dus, wat houdt jou nog tegen om je mooiste herinneringen tastbaar te maken? #reinventmemories met HP.

Beeld © The Digitalistas. Dit artikel werd mede mogelijk gemaakt door HP.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.