Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Dit allervrolijkste festival strijkt neer in Amsterdam! Scoor vanaf vandaag je tickets voor Elrow Town

Als je toe bent aan een feest met een overload aan kleur en vrolijkheid dan MOET je naar Elrow. Het uit Barcelona afkomstige concept van de gebroeders Juan en Cruz Arnau was al aanwezig op diverse plekken in Amsterdam maar in september komt er een heus festival! We zaten al met smart te wachten op een festival wat qua uitbundigheid en gekkigheid het gat wat Valtifest achterlaat zou opvullen en wat ons betreft is Elrow de perfecte keuze.

Confetti-regens
Bont aangeklede ruimtes, straattheater, confetti-regens, trapeze-acts, reuze Pino’s…en dat ondersteund door dikke line-ups. Ook zijn ze bij Elrow helden in het tot in de puntjes doorvoeren van thema’s. Er passeerden er al menig de revue waaronder: Far Rowest (denk Western, Lucky Luke en bankrovers), Rowllywood (feesten in de set van een Bollywood-film, inclusief de Taj Mahal) en Sambowdromo do Brasil; de fameuze Braziliaanse straatfeesten, maar dan in jungle-omgeving. Wat het thema voor Elrow Town precies wordt zal pas later bekend worden gemaakt maar wij lazen tussen de regels door iets over kip, cartoons en Mario Bros? Hier alvast een voorproefje:

Haantje de voorste
Elrow verovert de wereld van Barcelona tot Shanghai, tot Kaapstad tot New York tot Mumbai tot ons eigen kikkerlandje met z’n kleurrijke themafeesten, maar nog leuker is dat Amsterdam de derde stad ter wereld is waar het Elrow festival neerstrijkt. ‘Celebrate weirdness in all its amazing forms’ is het motto, dus kruip uit je comfort zone en wees haantje de voorste voor dit waanzinnige fun-fest! Tickets zijn vanaf vandaag in de verkoop. Scoor ze hier.

Wat? Elrow Town
Wanneer? 8 september 2018
Waar? NDSM-werf Amsterdam

Beeld © NACHTSCHADUW
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.