Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Beauty Quick Fix: Chanel introduceert D-Pollution Essentiel

Vraag je je ook al fietsend en lopend door de stad weleens af wat al die uitlaatgassen en dat vuil met je huid doen? Weinig goeds. We kunnen ons beschermen tegen de zon, tegen uitdroging…en vervuiling dan? Chanel komt met de oplossing voor ons global citizens: D-Pollution Essentiel. Kijk, dit is nou een innovatie waar we iets aan hebben!

Anti-vervuiling
Elke dag worden we blootgesteld aan stof en andere verontreinigende deeltjes. Na verloop van tijd veranderen deze deeltjes het oppervlak van de huid en veroorzaken ze voldoende oxidatieve stress om de omgevingsstressreceptoren -bekend als AhR (Aryl Hydrocarbon Receptor)-te activeren. Deze receptoren raken uiteindelijk overprikkeld. Ontsteking treedt op en triggert het voortijdige verouderingsproces, resulterend in rimpels en ouderdomsvlekken.

In de verdediging
Chanel’s D-Pollution Essentiel is een extreem fijne mist met een 3D-verdedigingssysteem om de huid te beschermen tegen stedelijke stressfactoren en haar te leren zichzelf te beschermen.
Drie trefwoorden:
D-Pollute
dankzij een maas van polysacchariden afkomstig uit rode algen en een Zuid-Amerikaanse boon wordt er een onzichtbaar maar ongelooflijk beschermend schild gevormd.
D-stress
Twee ster-ingrediënten ontwikkeld door Chanel’s research team, welke effectief oxidatieve stress-factoren bestrijden, worden voor het eerst samen in één product gebruikt: het zeldzame en kostbare Silver Needle witte thee-extract als krachtige anti-oxidant, en Blauwe Gember-extract zorgt voor een continu stimulans van het cellulaire afweersysteem, maar werkt ook verzachtend voor de huid.
D-fend
Gistextract, verzameld uit een cactus die kan overleven in de extreem droge omstandigheden van de Californische woestijn, deactiveert stressreceptoren om de schadelijke gevolgen van vervuiling op de huid en daardoor de
voortijdige verschijning van donkere vlekken en tekenen van veroudering te reguleren. Bovendien stimuleert het de natuurlijke barrière van de huid.

Gebruiksgemak
Om het de drukbezette urbanites makkelijk te maken is er goed nagedacht over het gebruiksgemak van het product. D-Pollute Essentiel is een fijne nevel die je na je dagelijkse beauty routine op je gzicht sprayt. Je voelt het niet, je ziet het niet. Je  huid oogt fris, soepel en gelijkmatig en wordt tegelijkertijd beschermd tegen vervuiling.

Vanaf 1 februari exclusief verkrijgbaar in de E-boutique. 50 ml voor €57

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.