Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Griezelen kan ook fun zijn: WIN 2X2 kaarten voor A Mokum Halloween Story!

Dat griezelen ook fun kan zijn bewijzen de mannen van Fat Kids Cake voor de derde keer op rij met hun Mokum Halloween party. De eerste twee edities waren uitverkocht dus dat zegt al genoeg!

Wij waren er de eerste editie bij toen het feest werd gehouden bij Edel en ondanks dat we niet eens echt van gegriezel houden, vonden we een verkleedpakske aan kunnen trekken in combinatie met een party waar een tot in de puntjes doorgevoerd thema en goeie line-up centraal staan, best wel heel erg oké.

Memoirs of a Dead Geisha
Ook deze keer weer een nieuw thema, afgeleid van Aziatische horror en mystieke urban legends en vernoemd naar een van mijn favoriete films ‘Memoirs of a Geisha’. Maareh, dan de ‘living dead’-achtige versie. Andere inspiratiebronnen zijn klassieke horror-films als Ringu (The Ring) en Godzilla.

De boys van het Amsterdamse Fat Kids Cake hebben voor deze editie de handen ineen geslagen met karaokeconcept Duke of Tokyo en Absolut (vodka), en de locatie die omgetoverd gaat worden tot Japanse anime meets horror-Halloween walhalla is de Warehouse Elementenstraat.

Griezelig goede beats
Zowel de house-, disco-, urban-, en eclectic beats zullen Amsterdam West op z’n grondvesten doen trillen met DJ’s Awanto 3, Samuel Deep, Festimi Soundstystem, Pablo Discobar, Zwarte Koffie, Phalerieau & Alainde Lon, Sunny & Alamaison, Mikey Biemans, Lo Andela & Tom Caron en Brobergh. De ruimtes hebben tevens toepasselijke namen gekregen: Zaal 1: Haunted House in Osaka, Zaal 2: Lair of the Tentacle Monster en Duke of Tokyo heeft een eigen ruimte voor de Killer Kamikaze Karaoke, waar eenieder een mopsje extreem vals of kristalzuiver kan gaan zingen.

Ben jij erbij?
Je hebt na het bijkomen van ADE alweer zin in een feestje? Dat komt mooi uit want jij kunt 2×2 kaarten winnen voor dit feest! We vragen je alleen om ons op Instagram en Facebook te volgen en om na het zien van deze post op Insta Stories ons een DM te sturen.

Ren maar vast naar de Feestwinkel om verkleedspullen in te slaan!

Wat?
Mokum Halloween: Memoirs of a Dead Geisha
Wanneer?
28 oktober 2017
Van 23:00 tot 6:00 uur
Waar?
Warehouse Elementenstraat
Amsterdam

Foto’s: ©Kirsten van Santen – 2016
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.