Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

ARKET komt naar Amsterdam

Waren we al blij met dit nieuwe ‘premium’ concept van H&M, nóg blijer worden we van het nieuws dat ARKET naar Amsterdam komt. Het jarenlang door boekhandel Scheltema behuisde pand op het Koningsplein gaf onderdak aan verschillende outlet-achtige zaken tot het een waardige nieuwe bewoner zou vinden. ARKET dus.

We schreven al eerder over dit Scandinavische fashion- en lifestyle concept. Dat lees je hier.
Je snapt dat we niet kunnen wachten tot aankomend voorjaar om naast het shoppen van allerlei fijn spul, ons ook tegoed te doen aan heerlijke happen in het New Nordic Food Manifesto café.

Wat wij prettig vinden aan dit retailconcept is dat het zich vooral gaat richten op goede basics, waarbij je kunt denken aan een vergelijkbare stijl als Uniqlo, A.P.C of Muji (interieur). Big like dus.

Drie verdiepingen shop heaven verdeeld over 1000 m2: vrouwen-, mannen-, kindermode en interieur. Ga maar vast sparen. Voor de ongeduldige shoppers: je kunt al  terecht op webshop of naar een van de dit jaar al geopende winkels in Londen, Brussel, Kopenhagen. Stockholm en München maand zullen deze maand openen.

ARKET
Koningsplein 20

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.