Test 1,2,3: Topics

Sinds de komst van het internet is de wijze waarop we nieuws en informatie consumeren enorm veranderd en ik heb al tijden geen papieren krant meer. Zowel voor mijn werk als freelancer als voor mijn eigen informatiebehoefte vind ik mijn toevlucht in het wereldwijde web en diensten zoals Blendle. Nu is er sinds kort een nieuwe informatiedienst van de Persgroep: Topics. Hiermee kun je veel makkelijker filteren en artikelen vinden die voor jou relevant zijn, binnen de 13 titels die de Persgroep rijk is. Ik ben gevraagd dit uit te testen en mijn ervaringen en de artikelen die ik interessant vind op Facebook te delen (hou de pagina dus in de gaten). Het zullen voornamelijk artikelen zijn die te maken hebben met lifestyle en dat kan variëren van een artikel over een economische trend die relevant is, een achtergrondverhaal over psychologie, een lifehack of weetje (anti-allergene huisdieren?) tot een column van James Worthy omdat ik vind dat die man zo mooi schrijft of Aaf Brandt Corstius’ observaties over celebrities.

Morgenochtend ligt de papieren editie van de Volkskrant op de mat want ik heb specifiek gekozen voor de optie alle nieuws online en via de app, plus een krant naar keuze op de zaterdag. Omdat ik het Volkskrant Magazine een fijne bijlage vind en één papieren krant in de week voor mij genoeg is, maar je hebt ook andere opties om uit te kiezen. Je kunt Topics dus helemaal op jouw persoonlijke informatie-behoefte afstemmen.

Meer informatie en aanmelden voor Topics kan hier. Je kunt de nieuwsdienst een maand gratis uitproberen.

More from Karine Bloem

3x bijzondere diner ervaringen in Amsterdam die je nu kunt boeken

Wil je komende tijd even ‘all out’ met een bijzondere diner-ervaring in...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.