Het Amsterdam Wine Festival komt terug!

Markeer de volgende data in je agenda: 29 september t/m 1 oktober. Waarom? Want dan is de tweede editie van het Amsterdam Wine Festival. Deze keer gaan we naar het Noordelijk halfrond (iets meer mijn hoek wat wijnen betreft). Dus dat zijn de vertrouwde wijnlanden Frankrijk, Italië en Spanje. Californische wijnen krijgen ook een plaats toebedeeld, net als Oostenrijk en Kroatië waar soms voortreffelijke vino’s vandaan komen.

Afgelopen editie is al heel succesvol verlopen en nu zal er grootser worden uitgepakt met meer workshops en meer wijn! Voor mij wordt het dubbel feest want 1 oktober ben ik jarig. De niet nader te noemen leeftijd die ik dan bereik heeft wijn-support nodig…

Kaarten bestellen kan vanaf 1 juni om 8:00 uur hier. Om alvast in de stemming te komen hebben we een korte sfeerimpressie toegevoegd van afgelopen editie. Met de nadruk op ‘kort’. Want we waren vooral bezig met wijn drinken ;)

 

More from Karine Bloem

easyJet: from Amsterdam with Love

Good news from the travel department for us Dutchies: easyJet is setting...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.