Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Jo Malone Bloomsbury is een ode aan kunstzinnigen

Dat ik fan ben van de geuren van Jo Malone steek ik niet onder stoelen of banken. Al huil ik stiekem van binnen dat ze mijn all time favorite Wild Fig & Cassis uit het assortiment hebben gehaald (waarom???), met elke nieuwe release zit ik er met mijn neus bovenop (dit was een onbewuste woordspeling ;)). The Bloomsbury set was net uit toen ik vorige maand in Londen was, dus ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt er direct aan te snuffelen voor de favoriet uit het rijtje van de limited edition collectie van dit voorjaar. Met mijn voorliefde voor wat mysterieuzere, kruidige geuren staken Whiskey & Cedarwood en Leather & Artemisia er bovenuit.

Jo Malone_Bloomsbury2

Ander leuk detail is dat deze ‘Bloomsbury’ set geïnspireerd is op een groep vrije geesten -kunstenaars, schrijvers en intellectuelen- die op het Britse platteland aan het begin van de 20e eeuw een ongedwongen leven leidden. Daar willen wij ons wel mee identificeren, ha!

Kunstzinnig en bohemian dus. De colognes binnen deze serie zijn daar een perfecte vertaling van met ongewone ingrediënten als pijptabak, absinth en bijenwas. En er is voor ieder wat wils; licht en bloemig (Garden Lillies, Blue Hyacinth) of zwaar en kruidig (Tobacco & Mandarin). Allemaal unisex.

Ze zijn los verkrijgbaar of als set van 5. Per flacon van 30 ml kosten ze €55. Je vindt ze bij de Jo Malone counters bij de Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag en Maastricht of online bij zowel de BIJ als Douglas. Zorg wel dat je haast maakt want ze gaan hard!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.