Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Bundel je reisherinneringen samen in dit handige boek

Losse frutsels en foto’s slingeren door je huis als herinnering aan je meest fantastische reizen. Je bergt ze ergens op, sommige souvenirs meer in het zicht dan andere. En de verhalen, die zitten voornamelijk in je hoofd. Je kunt ze natuurlijk in een blog zetten maar weet jij veel wat daar over 20 jaar van overblijft. Is het dan niet veel leuker om jouw verhalen te vatten in een boek?

BIS Publishers geeft altijd creatieve en ‘out of the box’ boeken uit. De nieuwste toevoeging en onderdeel van de serie ‘Once Upon…‘ is een reisschrift en notitieboek met tips, vragen en oefeningen om een bestemming te ontdekken en draagt de toepasselijke naam ‘Once Upon a Time I Went To…’.lavinia-bakker-once-upon-a-time-i-went-to

 

Ideaal voor mensen die van reizen houden, maar wat hulp nodig hebben met ontdekken. Als je meer uit je reis wil halen, is ‘Once Upon a Time I Went To…’ jouw ‘to go’ boek voor je volgende trip.

Het boek kost €12,90 en is te bestellen via BIS Publishers.

lavinia-bakker-once-upon-a-time-i-went-to (2)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.