Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Stil je (winkel)honger bij Het Warenhuis

Ik kon me bijna niet meer heugen hoe lang het geleden was dat ik ergens een QR-code voor heb gebruikt. Verdwenen zijn ze dus niet (dat dacht ik bijna) want je kunt bij Het Warenhuis -je weet wel, die enorme etalage op een hoek van de Haarlemmerdijk waar zich sinds een tijdje een spot bevindt waar je de hele dag door kunt happen en drankjes doen- nu ook de inboedel kopen.

HetWarenhuis3

Dus, bedenk je tussen het verorberen van een kip-spies of hamburger door dat de stoel waar je op zit niet zou misstaan in je eigen huis? Scan de QR-code (installeer van tevoren wel even een QR-scanner op je telefoon) en je kunt de bewuste stoel zowaar gelijk kopen!

Het Warenhuis2

Het zijn niet de minste spullen want wij vonden onder andere uit dat de stoelen van Pastoe waren. Verwacht bij sommige items dan ook een pittig prijskaartje. Het goede nieuws is dat we jou een korting van 5% mogen geven met de kortingscode HWAMSTERDAM5. Want er zijn nog genoeg spullen te shoppen: van HAY kussens tot mooie cocktailglazen van Nachtmann. Zelfs tegels en muurverf. Zo kun je terwijl je wacht op je hap je (winkel)honger alvast stillen.

Het Warenhuis4

Vanaf €20 is verzending gratis en als je de bestelling in het restaurant afhaalt, krijg je een gratis glas wijn of een kop koffie van Het (Waren)huis .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.