Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Het is bijna zover…Hotelnacht 2017!

Dit concept waarbij je als toerist in eigen stad allemaal leuke activiteiten kunt doen beleeft zijn vijfde editie!

Hotels hebben op een of andere manier toch wel iets magisch en dit weekend kun je voor een gereduceerd tarief slapen in een selectie waanzinnige hotels die onze hoofdstad te bieden heeft én daarnaast een of meerdere feestjes meepakken. What’s not to like?!

Je kunt op sommige plekken ook een hapje eten: een (pizza)bodem leggen bij Nescio van het Generator Hostel, aan een lange tafel aanschuiven bij Swych, genieten van een winters Bib Gourmand diner van onze nieuwe lievelings Alex Haupt bij Hoofdstad Brasserie, klassiek Frans happen bij Dikker & Thijs of al etend een rondleiding krijgen door het nostalgische d’Vijff Vlieghen.

Maar dan de feestjes…hierbij onze selectie (uiteindelijk zal er weinig geslapen worden):

 1. Posh pootje baden
  Als je hier een plek hebt bemachtigd ben je een mazzelaar want dan mag je onder het genot van Moët & Chandon bubbels lekker spetteren in het zwembad van het Intercontinental Amstel hotel. Een unicum want voor het eerst in 150 jaar worden de deuren van het zwembad geopend voor niet-hotelgasten.
 2. In de ballenbak
  Krijg je jeugdsentiment bij het zien van de vrolijk ravottende kids in de IKEA-ballenbak? Dan wil je ook naar het Ballenfeest in het Art’otel. Daar vind je naast een giga ballenbak nog andere dingen met eh..ballen.
 3. Lekker slopen
  Voordat de kamers in het Marriott hotel een facelift krijgen moet er een en ander gesloopt worden. Maar niet voordat je er al silent disco-end een deconstructed cocktail of G&T hebt genuttigd in de bouwvallige entourage.
 4. Bier hier!
  Zijn jij en je kompanen meer van het kaliber pilsen in de kroegsfeer? Off you go naar het Amsterdams Bierfeest in het Concious Hotel Vondelpark waar de schuimkragen van lokale bierbrouwers -Brouwerij De Prael, Butcher’s Tears, Two Chefs Brewing, Brouwerij Troost, De 7 Deugden, Gebrouwen door Vrouwen, Brouwerij Frankendael, Brouwerij Kleiburg, Oedipus en Bird Brewery- je tegemoet schuimen.
 5. Roomservice please
  Geen Hotelnacht zonder spetterend eindfeest en deze vind deze editie plaats in het ge-restylede Hotel Arena. Kom lekker kroelen in het XL bed, luister naar pikante bedtime stories en meer…(we hoorden ook iets over een wandelende MINI-bar en een Naked Chef??)

De Amsterdamse Hotelnacht vindt plaats op 14 en 15 januari. Klik hier voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.