#malemadnessmonday: de trailer van Guy Ritchie’s King Arthur wil je nu zien

Jaja, het is alweer even geleden dat we een Malemadnessmonday hadden, dus komen we gelijk met iets goeds: Guy Ritchie’s versie van King Arthur: Legend of the Sword. Zo’n zwaardentoestand, zitten wij daar als vrouwen op te wachten?

Nou, als we je vertellen welke heerlijke mannen er gecast zijn, en vooral als je weet wie de hoofdrol speelt…

Het is ook vers van de pers want de film is net op het Comic Con festival (festival voor superheldenfilms) gepresenteerd. Maar blij worden we wel van het feit dat Ritchie z’n welbekende scherpe dialogen nu in een episch verhaal heeft gegoten. Dat is natuurlijk al tof. Want humor gegarandeerd. En die leuke mannen dus. Wat dacht je van Jude Law, Eric Bana, Aiden Gillen en Djimoun Hounsou? Voor elke smaak wel een man, you could say ;)

Wij verheugen ons het meest op Charlie Hunman. De sexy Jackson ‘Jax’ Teller uit Sons of Anarchy. Wist je trouwens dat de 36-jarige acteur uit Newcastle komt? Geen Geordie Shore accent voor deze Brit, maar beschaafd Engels in zijn nieuwe rol als streetwise King Arthur. Bekijk hieronder de trailer en oordeel zelf:

Je geduld wordt nog wel even op de proef gesteld want King Arthur: Legend of the Sword zal pas eind maart 2017 in de bioscopen draaien.

More from Karine Bloem

Beauty Quick Fix: Chanel introduceert D-Pollution Essentiel

Vraag je je ook al fietsend en lopend door de stad weleens af wat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.