Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Kate Moss voor Equipment: we willen alles

Herken je ook die momenten dat je heel dringend een winnend loterij-lot nodig hebt…of een suikeroom? Het is allemaal te wijten aan Kate Moss. Haar collab collectie met het chique en tijdloze Franse label Equipment liet ons onze garderobe herzien en we willen alles hebben. Nu.

Kate-Moss-The-Edit-2

Moss heeft dat effect nu eenmaal. Ik bedoel: zijden luipaardprint pyjama’s? Moeten we hebben. Een kasjmieren trui met rode bliksem-print? Willen we.

Behalve de zijden blouses waar het merk bekend om staat, bevat de Kate Moss X Equipment collectie ook een paar slip dresses, een smoking-jasje en een army jacket. Moss over haar inspiratie: “De collectie vertegenwoordigt wat ik dagelijks draag. Een beetje 90’s, een beetje rock ‘n roll, een rauw randje en een subtiele knipoog naar Bowie.”

Kate-Moss-The-Edit-3

Voor degenen die de ambitie hebben hun kast te vullen met deze onmiskenbare Kate Moss-style items is de collectie een goede basis. Dus trek die spaarrekening maar leeg en snel je naar Net-à-Porter. Een kleine stijl-injectie heeft niemand ooit kwaad gedaan.

En als je dan toch bezig bent, lees hier het volledige interview met het iconische model, en/of bekijk de video hieronder:

©Images courtesy of Net-à-Porter’s The Edit
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.