Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Watermelon martini’s slurpen en Thais happen bij Kevin Bacon

We gingen gezellig naar L.A. en schoven aan bij de bekende acteur. Jeweettog.

Grapje!

Voor de meesten die in de Amsterdamse Baarsjes wonen of er gewoon regelmatig komen is het een bekend gezicht. De Kevin Bacon Bar. Het hoort bij het Hotel Not Hotel, maar staat ook weer een beetje op zichzelf. Net als dat Kevin Bacon bij Hollywood hoort en ook weer niet.

Anyway, de Witte de Withstraat is niet bepaald de meest sexy straat van Amsterdam maar Kevin Bacon heeft er de nodige ‘hotness’ aan toegevoegd. En dan bedoelen we niet alleen de pittigheid van de Papaya salade (be prepared!), de barmannen stonden ook niet bepaald als laatste in de rij toen de looks werden uitgedeeld *knipoog, knipoog*… De Britse dames die er op de bewuste avond dat wij er waren een bachelorette (althans dat denken we) aan het vieren waren hadden dat ook heul goed in de gaten.

Reden numero uno om een bezoekje te brengen aan Kevin Bacon is uiteraard het eten. De keuken is ’s avonds een Thaise take-over van dezelfde guys als The Golden Brown Bar. Wij houden wel van een Thaise hap en ze serveren hier no- nonsense Thaise klassiekers zoals Pad Thai, Green Curry, Tom Kha Kai en natuurlijk de -hot, hot, hot- Som Tam Thai aka de Papaya salade.

Kevin_Bacon_snacks Kevin_Bacon_papaya

Ook als je alleen maar lekker aan de borrel gaat ben je hier op het juiste adres, want ze maken er té lekkere cocktails. Die Watermelon Martini…oh my! Je slurpt hem op als limonade, maar na de derde gaat de kruk toch een beetje wankelen…De G&T’s zijn ook verrekte goed. Onthoud dus reden nummer 2: top borreltent.

Kevin_Bacon2 Kevin_Bacon1

Tenslotte, maar zeker niet onbelangrijk: de ambiance. De inrichting is eclectisch en huiselijk, je begeeft je er tussen een goeie mix van hotelgasten, toeristen en locals, en Bruno de uitbater van de bar is gewoon een chille gast. Kevin Bacon wil hier zelf ook wel graag wil zitten. Heeft ie ons verteld. Jeweettog.

Kevin Bacon
Witte de Withstraat 38
Amsterdam

Avondkaart is er woensdag t/m zondag vanaf 17:00 uur. Plekje reserveren kan hier. Enne, vergeet Kevin niet de groeten de doen.

Beelden: ©The Digitalistas en Kevin Bacon Bar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.