Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Tijd voor Taste of Amsterdam & korting op tickets!

Het jaar is alweer bijna halverwege met de maand juni in zicht, en aan fijne food festijnen zal het ons deze zomer niet ontbreken. Toch verheugen we ons ieder jaar weer op Taste of Amsterdam. Want wat je hier kunt proeven is zowel ‘next level’ als voor de gezellige Bourgondiër.

 

Taste_of_Amsterdam_feature

Amsterdam’s culinaire fine fleur verzamelt zich van 2 t/m 5 juni in het Amstelpark om onze smaakpapillen te verwennen, en elke editie komen er naast de vertrouwde namen ook newbies in het smakelijke speelveld bij. We noemen even een C. Amsterdam, Jansz & Pulitzer’s Bar, Pikoteo of Vida. Bij de laatste hebben wij vorige week onder andere al een voorproefje gehad van één van de signature dishes die geserveerd gaan worden. Het belooft veel goeds!

 

Taste Preview1 Taste Preview3

 

Uiteraard zullen ook een aantal foodtrucks niet ontbreken. Zelfs Peter Lute klimt in een Peugeot truck om ons van daaruit van allerlei lekkers te voorzien.

Voor de amateur-koks en hobby-chefs zijn er de Mystery Box Challenge en de AEG Baking LAB (oefenen voor Heel Holland Bakt?), en wie liever thuis achter het fornuis staat kan z’n hart ophalen op de foodmarket.

De drank zal eveneens rijkelijk vloeien. Want een culinaire hap, die moet goed vergezeld worden.

Taste_of_Amsterdam_feature2

Block volgend weekend in de agenda (als je dat niet al had gedaan) en kom vooral heel erg meegenieten. Want wij geven je 10% korting op je ticket!

Openingstijden Taste of Amsterdam:

Donderdag 2 juni: 17:00 – 23:00 uur
Vrijdag 3 juni: 15:00 – 23:00 uur
Zaterdag 4 juni: 12:00 – 23:00 uur
Zondag 5 juni: 12:00 – 22:00 uur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.