Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Moederdagtip: Familie Ontbijt bij Vondelpark3

Wat dacht je ervan om moeder’s ontbijt aanstaande zondag met Moederdag niet zelf te hoeven maken? Als je haar meeneemt naar Vondelpark3 kun je zelf ook meegenieten en wordt de hele familie in de watten gelegd met een copieus ontbijt.

Wij namen twee weken geleden zelf de proef op de som. Samen met m’n beste maat en zijn kleine meid togen we op een onstuimige zaterdagochtend richting Vondelpark. We waren zelfs iets eerder dan 10:00 uur, de gereserveerde tijd, maar de tafel was al gedekt. Een étagère met koffiebroodjes, croissants, pains au chocolat, ciabatta’s en pistoletjes in mini-vorm, een paar sneetjes donker meergranen, een zachtgekookt eitje, yoghurt, diverse soorten granola en muesli, beleg, plakjes komkommer, tomaat en avocado, een pizza slice watermeloen…en dat is nog lang niet alles!

Vondelpark3_brekkie2

Omdat we wat te vieren hadden bestelden we er -heel decadent- wat bubbels bij. Werd het gelijk een champagne-ontbijt. We aten er onze buik rond waardoor er bijna geen ruimte over was voor het finale-gerecht. Eigenlijk willen we niet verklappen wat dat is, maar we kunnen je garanderen dat het iedereen -jong of oud- een flinke glimlach op het gezicht tovert!

Vondelpark3 is om binnen te zitten al een fijne, ruime plek. Er hangt een gezellige sfeer en de bediening is vriendelijk. Het historische pand van het voormalige filmmuseum wordt niet voor niets de woonkamer van het Vondelpark genoemd. Nu wordt het aanstaande zondag natuurlijk heerlijk lenteweer met zelfs zomerse temperaturen. Misschien een idee om dan juist buiten op het gigantische terras met uitzicht op Amsterdam’s bekendste park van dit uitgebreide ontbijt te genieten? Wel van tevoren even reserveren!

Een familieontbijt kun je nuttigen tussen 9:00 en 11:00 uur, kost €22,50 voor volwassenen en €12,50 voor de kids. Ieder weekend te reserveren.

P.S. Mocht je het met Moederdag niet redden, Vaderdag is ook weer in aantocht. En trouwens, je hoeft niet eens een speciale reden te hebben om hier met familie, of zelfs vrienden te gaan ontbijten. Zorg wel voor flinke trek want je verlaat weer voldaan het pand :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.