Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

5 X Moederdag cadeau’s met korting via Lokalinc

Heb je volgende week zondag 8 mei  in je agenda staan? You better…anders wordt mamma boos! Moederdag staat weer voor de deur, en omdat we weten dat jij tijdens deze Mei vakantie wel wat beters te doen hebt dan winkels in- en uit te lopen (hallo, heb je de weerberichten gezien??) op zoek naar een Moederdagcadeau, hebben wij het je weer makkelijk gemaakt.

Via Lokalinc selecteerden we 5 Moederdagcadeaus die je met de code DIGITALISTAMDAY2016 met 10% korting zo in het winkelmandje kunt stoppen:

Moederdag_horloge

 1. Rosefield Mercer White Gold horloge
  Omdat mams áltijd te laat is. Dat was ze vroeger al toen ze je van balletles kwam halen. Je hebt het niet van een vreemde…
  Dit mooie Rosefield horloge is vernoemd naar Mercer Street in het New Yorkse shopdistrict SOHO. De band is van roestvrij staal mesh. Een elegant en modern horloge. Net als jouw moeder.
  >>>bestel het horloge hier.Moederdag_feather-cups
 2. Rootfolk feather cups
  Omdat jouw moeder graag on the side de interieurstylist uithangt en ze om de haverklap van servies wisselt. Nu is ze helemaal into het thema Moeder Aarde. Komt dat even goed uit! Precies het thema waarop de ontwerpster van Rootfolk haar ambachtelijke homeware collecties heeft geïnspireerd. De porseleinen bekerset ‘Birds’ bestaat uit twee witte en twee blauwe bekers met veren-reliëf.
  >>>bestel de bekers hier.Moederdag_teabar-pack
 3. Tea Bar Mon Chérie Giftpack
  Theeleuten kunnen jullie als de beste. Dus maak je haar blij met een door de Teabar Amsterdam samengestelde giftpack ‘Mon Chéri’. Véél origineler dan de gelijknamige chocolaatjes…
  De thee smaakt naar appel, framboos en rozenblaadjes, en komt in een leuke roze cadeauverpakking.
  >>>bestel de thee-giftpack hier.Moederdag_Ferm-wire-basket
 4. Ferm Wire Basket
  Hoe vaak riep je moeder vroeger wel niet of je je kamer wilde opruimen? Het liefst wilde je al je rondslingerende spullen zo snel mogelijk in zo’n handige mand stoppen, maar zo’n leuke als deze Ferm Wire Basket was er toen nog niet. Bovendien, deze mand is te leuk om er iets in te stoppen en doen het eigenlijk veul beter als bijzettafel.
  >>>bestel de Ferm Wire Basket hier.Moederdag_gevouwen-vaas
 5. Gevouwen vaas
  Want ja, de geijkte bos bloemen -die jij uiteraard óók aan je mams zult geven- moet wel ergens in staan. Vergeet al die saaie vazen en kies eens voor iets verrassends zoals deze gevouwen vaas van het Deense designmerk MENU. Het lijkt net dik karton maar het is gewoon keramiek. Toch leuk als ze haar vriendinnen aftroeft met: “Kijk, ik heb niet alleen een prachtige bos bloemen van m’n dochter gekregen, maar ook die toffe vaas!”
  >>>bestel de vaas hier.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.