Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Ik teken voor CHANEL: Rouge Coco Stylo

Mijn Moleskine agenda pimp ik al een paar jaar met een CHANEL sticker uit een sticker-vel wat ooit bij een beauty product van het merk werd meegeleverd. En nu ben ik er bijna doorheen (idee voor een nieuwe?). Erbij zit een CHANEL potlood wat ik een keer bij een evenement kreeg. Tot zover de kantoorbenodigdheden. Want de CHANEL Rouge Coco Stylo die bovengenoemde agenda en potlood in mijn tas vergezellen, is anders dan de naam doet klinken geen pen, maar een lippenstift.

Het is mijn nieuwe favoriet. Waarom? Ten eerste zijn lippenstiften in de vorm van een echte stift superhandig in gebruik. Ten tweede omdat deze een hybride formule heeft: de intensiteit van een lippenstift, de glans van een gloss en hij voelt zo licht en verzorgend als een lippenbalsem.

De bijbehorende video rockt ‘m trouwens ook wel:

De Rouge Coco Stylo is verkrijgbaar in 8 verschillende tinten. Ik houd van klassiek rood, dus mijn kleur is ‘Histoire’, een intens rode tint. Als je ook de kleur van  je nagels hiermee wilt matchen is er  ‘Le Duo Vernis Longue Tenue’ bestaande uit een nagellak en een gel coat. De kleur 500 – ‘Rouge Essentiel’ is daarvan de klassieker. En anders kun je kiezen voor een andere tint binnen de 14 kleuren van het palet.

MA2015_15_0038

Er mag dan nog geen CHANEL-label in mijn tas prijken,  de inhoud ervan begint wél steeds meer CHANEL-waardige vormen aan te nemen.

Wist je dat je nu ook CHANEL beauty-producten via de Nederlandse webshop kunt kopen?

Beeld: © The Digitalistas en CHANEL
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.