Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Onze To Go’s tijdens Hotelnacht Amsterdam 2016

Dit weekend is het weer zover. Zaterdag en zondag staan in het teken van de vierde editie van de Amsterdamse Hotelnacht. Dé manier om eens toerist in eigen stad te zijn. Het programma biedt allerlei activiteiten verspreid over diverse hotels in de stad, en wij delen hierbij onze To Go’s met je:

 1. Food & Art Market
  Houd je van eten, kunst en markten? Art’otel Amsterdam organiseert het toepasselijk genaamde ‘Tussen kunst en kitchen’. GT specials, truffel bruschetta’s, latte art door de barista’s van Illy, homemade pasta’s & risotto’s, heerlijke kaas- & vleesplanken…Sounds like our kind of party. Als je na het rondsnuffelen bij de food en art-stands nog wat langer van het vertier wilt genieten dan kunnen we je melden dat na 20:00 uur het feest nog even doorgaat in de bar van 5&33.
 2. Amsterdams Bierfeest
  We kunnen ons voorstellen dat als je met je mannelijke wederhelft op pad bent, hij op een bepaald moment snakt naar een glas gerstenat. Lucky him! Sleep hem mee naar het Conscious Hotel op de Overtoom, waar hij kan genieten van Amsterdam’s beste brouwerijen te bieden hebben. Een bier-strippenkaart, live muziek, en goede happen. Need we say more? Oh, en voor de single ladies onder ons: jullie begrijpen natuurlijk dat alle mannen zich hier zullen ophouden. Go get ’em!
 3. Funny photoshoot @ Cityhub
  ‘Gelukkig hebben we de foto’s nog’…Dat kun je in ieder geval roepen als je een pit-stop hebt gemaakt bij de City Hub tussen 17:00 en 23:00 uur. Alles ligt daar klaar voor een memorabele en vooral lollige photoshoot met jouw Hotelnacht partner(s) in crime.
 4. The Gentleman Club hosted by MINI
  Dit feestje is alleen op uitnodiging, maar dat maakt ons des te nieuwsgieriger. Ons favoriete automerk en het coole hotel The Hoxton zijn wel een erg aanlokkelijke combinatie. Wij gaan ondertussen een list verzinnen om hier binnen te komen…
 5. Bedtime stories – A Slumber Party
  Save the best for last is het credo. Dus trek je zwoele zijden pyjama’s uit de kast of andere sexy kanten niemendalletjes (incognito in je onesie mag ook), want ouderwetse slumberparties zijn het leukst! Voor €25 kun je je ook laven aan midnight snacks en drank, en zoals een echt pyjamafeest betaamt: sleeping is boring, let’s party all night! Wens je nog een nachtzoen of een verhaaltje van ons voor het slapen gaan? Dan zien we je graag bij het Andaz voor de leukste Hotelnacht-parté!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.