De TASCHEN Warehouse Sale is er weer!

Ben je ook zo’n boekenliefhebber? Dan kun je van 27 tot en met 31 januari helemaal los bij TASCHEN tijdens de jaarlijkse Warehouse sale.

Je kunt tijdens de Sale profiteren van kortingen die oplopen van 50% tot 75% op allemaal mooie titels in diverse categorieën zoals -onze favorieten- kunst, fotografie, mode en reizen. Goed om te weten is dat de Warehouse sale gedurende deze periode geldt voor alle TASCHEN-winkels wereldwijd, én online op www.taschen.com

Het is simpel: je hebt geen excuus meer om geen boeken te kopen!

Wij delen graag een paar favorieten met je:
nyt_36h_world_3_36_365_va_gb_shippingbox001_04618_1501201804_id_848709
NYT 36 hours , World 3/36/365
Een boekenserie waar alle globetrotters blij van zullen worden. Wij grijpen zelf vaak naar de reisverslagen van de Amerikaanse krant New York Times alvorens een stad te bezoeken. Deze columns behandelen een wereldse stad tijdens een verblijf van 36 uur, en zijn nu gebundeld in een serie van drie boeken. 365 hotspots van Abu Dhabi tot Zürich, 14 nieuwe verslagen van steden die niet eerder gepubliceerd zijn, gedetailleerde stadsplattegronden per stad, en een keycard waarmee je ook toegang krijgt tot digitale content (hoe handig!)

Klik hier voor deze boekenserie.

pirelli_calendar_ce_gb_open_0524_0525_01121_1505121222_id_958810

Pirelli -The Calendar, 50 years and more
De legendarische Pirelli-kalender bevat wellicht veel ‘naakt’, maar is wel de minst ordinaire kalender die ooit in een auto-garage heeft gehangen. De Italiaanse bandenfabrikant lanceerde de kalender ooit als relatiegeschenk maar is uitgegroeid tot een icoon omdat vrijwel elke bekende fotograaf ter wereld en de prachtigste modellen eraan hebben meegewerkt. In dit boek een retrospectief op de complete kalenders gemaakt door: Richard Avedon, Patrick Demarchelier, Mert Alas & Marcus Pigott, Nick Knight, Karl Lagerfeld, Inez van Lamsweerde and Vinoodh Matadin, Peter Lindbergh, Herb Ritts, Mario Sorrenti, Mario Testino, Bruce Weber en vele anderen om de 50e verjaardag van Pirelli te vieren. Extra features zijn er in de vorm van nooit gepubliceerde ‘behind-the-scenes’ beelden, gecensureerde beelden en de nooit gepubliceerde kalender uit 1963.

Tevens een perfect cadeau voor je man want zo kan hij zonder gêne naar andere mooie vrouwen kijken ;) Je bestelt ‘m hier.

inside_chefs_fridges_europe_va_gb_open_0132_0133_04619_1508141405_id_882579

Inside Chef’s Fridges – Europe
Waarom dit boek? Omdat we dit stiekem altijd zelf hebben willen doen…kijken wat er bij bekende chef koks in de koelkast ligt. Wij blij dat iemand net zo nieuwsgierig was als wij en het voor elkaar heeft gekregen om bij zo’n 40 Europese chefs in de koelkast te spieken. Wat eten Yotam Ottolenghi, Marco Pierre White, Hélène Darroze en Massimo Bottura zoal als ze achter hun eigen fornuis staan? De inhoud van de koelkast zal het onthullen! Het zou geen TASCHEN-boek zijn zonder een leuk extraatje, dus elke chef die in dit boek zijn medewerking heeft verleent was ook niet te beroerd om twee recepten te delen. Smullen!

Koop hier het boek en het koekeloeren bij de koks kan beginnen.

Taschen

Wat?
TASCHEN Warehouse Sale

Wanneer?
27 januari vanaf 17:00 uur tot en met 31 januari

Waar?
TASCHEN store
PC Hooftstraat 44
Amsterdam

Tags from the story
, , , ,
More from Karine Bloem

Friday Fashion Envy: Stella McCartney High-Rise Flare Jeans

Throwback seventies! Stella McCartney’s high-rise flare jeans are a trip down memory lane...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.