Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Your Valhalla style guide

Het meest spectaculaire event van de winter staat weer voor de deur: Valhalla! Na drie uitverkochte edities staat ook dit jaar het wintercircus klaar in de RAI in Amsterdam. Dit jaar waant Valhalla zich in Oosterse sferen met het thema Cirque Oriëntale. De 7 stages gaan elk gehuld in hun eigen thema: The Bonzai, Red Sun, The Emperor, Zodiac, Dynasty, Bamboo en The Dragon. Van freakshows tot geisha’s; het wordt in elk geval een onvergetelijke nacht.

Nog maar kort geleden schreef ik over Mokum’s Halloween Story en mijn lichte afkeer voor verkleden. Gelukkig heb ik me goed weten te redden met wat stijlvolle accessoires, maar voor dit evenement mag ik nogmaals mijn modehersens kraken voor een bijpassend, maar stijlvol ensemble om mijn eigen eer hoog te houden en tegelijkertijd niet buiten de boot te vallen.

Valhalla vooruit, ik ga mijn best doen voor Cirque Oriëntale. Ik heb gekozen voor fluwelen stoffen en kleurrijke borduursels, maar allen geschikt voor meer dan één gelegenheid. Deze fluwelen, donkergroene hakken en clutch matchen namelijk perfect bij mijn zwarte jurkje die ik heb aangeschaft voor de kerstdagen. En deze kimono van Temperley London – oh my gosh – dit was liefde op het eerste gezicht. En zeg nou zelf, dit heeft teveel festivalpotentie om te laten hangen?! Uiteraard is mijn budget niet oneindig, al helemaal niet met in mijn achterhoofd de reden dat ik dit eigenlijk aanschaf voor een themafeestje, dus H&M is mijn go-to shop. Naast dit fijne, zwarte jurkje neem ik dit zwarte maskertje mee voor een magische twist. Nou, dit was zo moeilijk nog niet!

 

Valhalla_oriental_circus_style

Mocht je voorkeur uitgaan naar slechts één opvallend item om de show mee te stelen? Dit gave glitterjurkje van Mango is niet alleen Valhalla Cirque Oriëntale-proof, maar rockt ook elke kerstborrel. Check deze informatie over Valhalla om volledig voorbereid te zijn.

 

Mango_sequin_dress

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.