Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

5 X geschikte kerstcadeaus voor de man

Lovely ladies! Wij weten wel wat elk jaar rond de feestdagen hét grootste struikelblok is…Wat is het geschikte kerstcadeau voor hem??? Niets zo lastig als het vinden van het ultieme presentje voor onder de Nordmann. Een item wat hij niet met een schamele glimlach en zacht gefluisterd ‘dankjewel’ opzij schuift nadat hij het heeft uitgepakt. Nee, hij moet stuiteren van blijdschap en tot volgende kerst blijven opscheppen dat jij hem het beste kerstcadeau EVER hebt gegeven. You’re welcome and thank us later.

Voor de doe-het-zelver:
Man en bier. Hoeven we verder niet over uit te wijden. Jouw gezellige knutselaar zal als een kind zo blij zijn met zijn eigen HEMA bierbrouwpakket, inclusief granen, hop en gist voor zijn eerste batch zelfgebrouwen bier. Bedenk wel dat je hem een plek geeft in de schuur achterin de tuin voor zijn scheikundige experiment, want een naar alcohol en gistende granen riekende keuken, daar heb jij allerminst zin in.

Hema_bierbrouwpakket

 

Voor de keukenheld:
Hij ziet er al gevaarlijk uit als hij in de keuken met geslepen messen groenten staat te choppen. Stiekem geniet hij ervan want het bevestigt hem in zijn aller mannelijkheid. Jij vindt echter dat het een tandje beter kan op stijlgebied. Al helemaal als de heer des huizes zich straks ijverig presenteert in de open keuken om de kerstdis voor de schoonfamilie te prepareren. Dus krijgt hij een leren schort van Witloft. Oerman in de keuken ten top. Hij mag er zelfs genoegzaam bij grommen. Vinden we best sexy.
2 WL-S-01 Black theedoek

 

Voor de boekenwurm:
Hij verslindt literaire meesterwerken, maar jij bent het zat om al die boeken door het huis te zien slingeren. Tolstoj hier, Baudelaire daar. Staat misschien intellectueel, maar een man is ook praktisch denken we zo. Geef hem een KOBO GLO HD e-reader. Dan heeft hij al die prachtige boeken in één device, én kan hij ze altijd bij zich dragen. Scheelt ook tijd als hij het weer nodig vindt om zijn geliefde auteurs te citeren.

Kobo_e-reader

 

Voor de dromer:
Noem het een hipster-drank wat je wilt, de meeste mannen zijn dol op een goeie G&T. Over de kwaliteit van de gin blijven ze kritisch, maar het Schotse Hendrick’s Gin wordt gewaardeerd als een kwalitatieve gin. Bovendien gelardeerd met een fantastisch staaltje storytelling. Laten we het daarom maar de mad hatter in de wondere wereld van de gin’s noemen. Ze hebben er zelf een etiket opgeplakt wat luidt: ‘a most unusual gin’, en die merkwaardigheid houden ze in stand met fijne limited editions zoals de Limited Edition Hendrick’s Dreamscape fles. Geloof ons, jouw dromer wil niets liever dan onderdeel zijn van ‘the society of the unusual’. Deze fles is zijn ticket to adventure (en dronkenschap waarschijnlijk, maar dat heeft ie zelf in de hand).

Dreamscapes Gift Pack - High Res Image-1

 

Voor de ondeugende man:
Want laten we toegeven, dat zijn ze allemaal in mindere of meerdere mate. Nu de laatste uren van naaktheid bij de Amerikaanse Playboy hebben geslagen, de Pirelli-kalender voor 2016 aan erotiek te wensen over laat, en iets te pikante blootheid op het toch wel voyeuristische Instagram merendeels in de kiem wordt gesmoord, is daar de glossy Treats!. Niet dat wij vinden dat de vrouw als lustobject continue gepropageerd hoeft te worden, mits het smaakvol in beeld wordt gebracht (zoals hier het geval is) zien we het graag door de vingers. Leg dit magazine voor hem onder de kerstboom, en we verzekeren je dat hij je zijn dankbaarheid op vele manieren zal tonen.

Treats1

Geef hem al deze cadeaus voor kerst en je scoort helemaal veel punten. Dus nogmaals: you’re welcome and thank us later.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.