Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Wij willen wonen in Lola’s appartement

Wie is Lola dan? En hoe zit dat appartement eruit?

Lola is de hoofdpersoon in Scotch & Soda’s brand movie. En ook al is ze eigenlijk fictief, we kunnen ons allemaal wel identificeren met haar levensstijl en belevingswereld. In het verhaal heeft Lola een broer, Oscar, die heel avontuurlijk is. Hij voedt Lola met zijn avonturen door haar pakketjes met daarin brieven en souvenirs te sturen. Dat is allemaal mooi vastgelegd op video, en kun je denken: jah, heel leuk hoor, maar wat heb ik daar aan? Iedereen maakt tegenwoordig video’s.

Scotch_soda_oscar

Nu zijn ze daar bij Scotch & Soda wel lekker crea mee geweest. Zoals het hoort. En daaruit vloeide een -moeten we toch toegeven- redelijk briljant idee uit. Je kunt het Amsterdamse appartement waar Lola ‘zogenaamd’ woont namelijk huren via Airbnb. Het is volledig ingericht in de Scotch-stijl, dus lekker eclectisch, en daar houden we van. Als bonus krijgt de tijdelijke huurder Lola’s Scotch & Soda garderobe mee naar huis. En die van Oscar.

Scotch_soda_lola

Lolas_apartment2 Lolas_apartment3

Wil jij je onderdompelen in Lola’s life? Dat kan. Vanaf morgen is het appartement te boeken voor elk weekend in de periode van 21 november tot 13 december 2015. Wij zijn natuurlijk kneiterjaloers als je dit doet. Dat snap je. Dus als je een etentje of slumberparty organiseert dan nodigen we onszelf bij deze uit (en hopen stiekem dat Oscar ook nog even langskomt). Wees niet verrast als we ons na afloop onder het bed hebben verstopt, of in de bezemkast hebben opgesloten. Want wij willen wonen in Lola’s appartement. Kun je ons simpelweg niet kwalijk nemen.

Bekijk hier nog even deel twee van de brand-movie. Lekker ding hoor, die Oscar.

Beelden: Scotch & Soda, Airbnb
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.