Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Catch of the Day: Spiked Brogues

Auwts! These shoes can be a little bit pricky…

One thing can be for sure: we don’t have to mess with you while wearing these. These aqua blue brogues from NLY SHOES are made of (imitation) suede and includes a black patent spiked round nose. Also available in beige and black. Like it?

Find more fashionable finds in here.

Eén reactie

  1. Sara Jansen augustus 23, 2012

    Hele mooie foto’s! Ik heb laatst een hele mooie winkel ontdekt in Amsterdam! Exclusieve kleding en schoenen gekocht. Erg stijlvolle en hippe collectie. Met enthousiaste mensen die er werken. Ga ook eens langs bij Label 1401. Je kunt ook de website bezoeken: http://www.label1401.com. Superblij dat ik deze winkel heb gevonden!

    Adres: Jan Pieter Heijestraat 153, Amsterdam Oud-West (achter het Vondelpark)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.