Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Fun to visit: Christian Louboutin expo

Off to London soon? Don’t forget to stop by the Design Museum in London to visit the Christian Louboutin exposition, a retrospective on twenty years of one of the most iconic shoe designers in the world.

It’s all about the celebration of the career of Louboutin. The inspiration, the artistry and theatricality of his high fashion shoe design, drawings and design process are exposed in the Design Museum of London. From beautiful killer heels to funky studded sneakers. We’d love to go.

Expo from May 1st till July 9th.  Book your ticket in here www.designmuseum.org.

0
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.