Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

MTV EMAs pre party: the black carpet

Slechts één week te gaan voor de MTV EMA’s. Deze jaarlijkse gebeurtenis is een waar schouwspel met optredens van de grootste artiesten ter wereld. Op zondag 25 oktober wordt de show live uitgezonden vanuit Milaan, maar we kregen al een voorproefje van het evenement tijdens de Nederlandse MTV EMA pre party in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

MTV_EMA_NL

We hadden de kans om verslag te doen langs de rode loper, of in dit geval, zwarte loper, waar de best geklede gasten en genomineerden voor de Best Dutch Act overheen schreden. De genomineerden waren Dotan, Kensington, Martin Garrix, Natalie La Rose en Oliver Heldens. We hoopten dat Dotan de MTV Award mee naar huis zou nemen, niet alleen vanwege zijn geweldige stem en uitstraling, maar ook omdat hij ooit heeft bijgedragen aan The Digitalistas en we hem vanaf het begin van zijn carrière supporten en alle succes gunnen.

MTV_EMA_NL_Martin_GarrixNominee Best Dutch Act: Martin Garrix

Zoals je je kunt voorstellen kwam MTV met een stijlvol doch creatief thema voor de dresscode: optical black tie. In eerste instantie dachten we ‘wat de ..?’, maar we zijn er toch in geslaagd om te gekke outfits met pailletten, jumpsuits en grijze pakken te vinden. Sommige artiesten deden echt hun best, maar sommige namen de gemakkelijke weg met een ‘gewone’ zwarte stropdas look. Onze favoriet was Beertje van Beers met haar pied-de-poule kokerrok en edgy clucth.

MTV_EMA_NL_BeertjevanBeersBest-dressed guest: Beertje van Beers

Na een optreden van de Belgische DJ Netsky was het eindelijk tijd voor de grote onthulling. Voor de derde keer op rij, ging Kensington naar huis met de MTV Award voor Beste Dutch Act. Nu zijn ze in de race voor de Best European Act. Vergeet dus niet om aanstaande zondag de MTV EMA’s te kijken om te weten te komen wie de Best European Act zal winnen. Bovendien heeft onze eigen Martin Garrix bevestigd dat hij niet alleen zal optreden tijdens de MTV EMA’s, maar ook samen met Shay Mitchell van Pretty Little Liars een award mag uitreiken.

MTV_EMA_NL_KensingtonWinner Best Dutch Act: Kensington

MTV_EMA_NL_Marlijn_HoekModels Marlijn Hoek & Elisa Van’t Sand

MTV_EMA_NL_MrProbsArtist Mr. Probz

MTV_EMA_NL_Sharon_DoorsonSinger Sharon Doorson

MTV_EMA_NL_TimorWell-styled dancer Timor Steffens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.